FARKLI BİR KAHVALTI ORTAMI – BREKKİE MODA

Eğer klasik pişili- börekli ve bol kalorili kahvaltılardan sıkıldıysanız Brekkie Moda tam size göre bir yer. Brekkie Moda Avrupa standartlarında kuruvasan yapan nadir mekanlardan birisi. Brekkiede hem tuzlu hem de tatlı kruvasanlar bulunuyor. Ayrıca, Fransız brekkie, İngiliz Brekkie ve  Turkish Brekkiee  gibi çok fazla kruvasan çeşitleri olan bir mekan.

Her güzelliğin bir sıkıntısı var derler buranın sıkıntısı da girişte çok sıra olması. Gerçekten her daim sıra olan bir yer Brekkie Moda. Eğer sıra olmasın derseniz yapabileceğiniz buraya saat 8:30 gibi gelip isminizi listeye yazdırmak olacaktır. bu sayede mekan açıldığında sıra beklemeden içeri girebilirsiniz. ya da erken gelemiyorsanız kuruvasanalrınızn paket yaptırıp Hemen karşıda yer alan Yoğurtçu parkında da kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Brekkie Modanın kuruvasanları gerçekten lezzetli ve Fransada Yapılan kruvasanlara çok yakın. Bunun sırrı da kullandıkları Tire tereyağından kaynaklanıyor. aslında bu gerçeği sonradan tesadüfen Vedat Milor’un yazısındna öğrendik. Bu yazıya hemen yandaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Vedat Milor yazısı Ayrıca kruvasanların yanında gelen marmelatlar olsun diğer ürünler hep organik ve çok lezzetli. Marmelatlarda şeker kullanılmıyor. Fiyatlar maalesef pahalı. Mesala turkish brekkie yerseniz  FİYATI 82 TL. Fransız Brekkiee, İngiliz brekkie diye geçen menüler pahalı. Ancak burada Sade kurvasan (24 TL) da yiyebilirisiniz ve gayet doyurucu. Sade kruvasanın yanında1 adet organik çilek marmeladı ve peynir ezmesi getiriyorlar. Biz 16 nisan 2022 tarihinde 3 kişi için 200 tl HESAP ÖDEDİK. (Turkish brekiie, çikolatalı ve sade kuruvasan, 2 adet büyük çay ve 1 adet filtre kahve için.)

Brekkie’de bizim beğendiğimiz başka bir husus ise filtre kahveleri oldu. Filtre kahveleri çok çok iyi. Baristalar der ki iyi filtre kahve sütsüz ve şekersiz rahatlıkla içilebilir. bu kahve de öyle işte. Ayrıca diğer bir güzellik ise artık biizm şansımıza mı oldu ama filtre kahveyi ikram ediyorlar. Biz de çok beğenince ekstradan büyük boy filtre kahve siparişi verdik.

Son olarak çalışanlar çok kibar ve nazikler. Bu da bizi Brekkie Modaya hayran bırakan faktörlerden birisi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir